top of page

Taikuri Aaro Sorvan ohjelmat

Taikuri poliisin yllätys

Taikuri poliisin show toimii huomionherättäjänä. Juhlavieraat ovat yllättyneitä jo siitä, kun paikalle saapuu nelikymppinen poliisi, joka tuo mukanaan naisten käsilaukun ja kysyy, että: ”Kuka on jättänyt laukun aulaan?”


Kaikkien hämmästykseksi taikuri poliisi rupeaa penkomaan laukun sisältöä, paljastaen rikoslain vastaisia esineitä, kuten ”märän ajokortin”, joka olisi pitänyt laittaa kuivumaan jo ajat sitten. Porukka nauraa kovaan ääneen, kun ajokortissa lukee tilaajan nimi.


Tämän esityksen kokeneet ovat suositelleet ja kehuneet show’ta myös muihin huumoria kaipaaviin juhliin, kuten häihin, syntymäpäiville tai vaikka henkilöstötilaisuuksiin. Tämä on huippuesitys, joka jää varmasti mieleen.

taikuri_poliisi.jpg

Taikuri raksamies

Erityisesti harjannostajaisiin ja muihin rakennus- tai tekniikan alan tapahtumiin sopii huomioliiviin ja kypärään pukeutunut taikuri raksamies.

 

Rakennusaiheiset jutut, kuten putkimiehille sekä insinööreille suunnattu tulppatemppu on aivonystyröitä raastava ja samalla erittäin viihdyttävä.


Supliikkipitoiset vitsit ovat hauskoja ja fiksuja, eli asiakastilaisuuksissa ei kerrota mauttomuuksia navan alapuolelta. Taikuri raksamiehen herrasmiesmäinen ja tasa-arvoinen esiintymistyyli on varma valinta harjannostajaisten ohjelmaksi.
 

Taikuri raksamies

Taikuri Aaro Sorva

Taikuri Aaro Sorva on vuosien saatossa hauskuuttanut juhlissa ja tapahtumissa. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu läheltä näytettävät close up taikatemput kuin myös isommalle estradille suunnatut stand up taikatemput.

 

Ohjelma toimii aina ja kaikkialla, cocktail-tilaisuuksissa, laivan tanssilattialla, metsäpirtillä, bussissa, ravintolassa, kaupassa, koulussa, päiväkodissa, messuilla, kirkossa tai olohuoneessa.


Usein esitysten päätteeksi Aaro Sorva huomioi lapset ilmapallohahmoilla. Lapset ovat mielissään saadessaan taikurilta ilmapallofiguurin muistoksi. Ilmapalloista voi taitella koiran, kissan, sydämen, miekan tai vaikkapa pienen moottoripyörän.
 

Taikuri Aaro Sorva ja korttiviuhkat kädessä
20230716_135156.jpg

Taikuutta projektorin kautta.

Joissakin tapahtumissa on hyvä hyödyntää kameraa ja projektoria. Tällöin taikuriesityksen yksityiskohdat näkyvät paremmin suurelle yleisölle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

bottom of page