Taikuri Aaro Sorvan ohjelmapaketti

Tilaisuuden avaus

ohjelmaa_juhliin_taikuri_aaro_sorva_1.jp

Juhlien alkupuheiden jälkeen lyhyt esittelyesitys (noin 5-10 minuuttia), jonka aikana näytetään muutama temppu.

Esittelyesitys nostattaa heti juhlien alusta asti odotustasoa ja tuo erittäin rennon ilmapiirin. Myöskin yksilöidyt taikatemput yritysilmeen tai illan teeman mukaan ovat toteutettavissa.

Tämä esittelyesitys rikkoo erittäin hyvin jäätä ennen pöydissä tapahtuvaa lähitaikuutta.

Taikuutta pöydissä

ohjelmaa_juhliin_taikuri_aaro_sorva_2.jp

Alku-, pää- ja jälkiruoan välissä taikuri käy viihdyttämässä juhlavieraita pöydästä toiseen kiertäen. Tämä close-up eli lähitaikuus luo erittäin vahvoja reaktioita ja henkilökohtaisia elämyksiä. Lähitaikuuden kesto riippuu väkimäärästä, mutta yleensä tähän on varattu noin tunti tai pari.

Lähitaikuudesta tulee aina erittäin positiivista palautetta juuri siitä, että uskomatonta taikuutta näytetään aivan silmien alla. Pöydissä kiertely toimii erittäin hyvänä lämppärinä stand-up taikashow'lle.

Stand up taikashow

ohjelmaa_juhliin_taikuri_aaro_sorva_3.jp

Illan taikaohjelmapaketin kruunaa kaikille yhteinen show lavalla. Tällöin väki on syönyt, juonut ja hymy on herkässä.

Stand-up taikashow on kestoltaan noin puoli tuntia. Esitys on erittäin huumoripitoinen ja taikuri Aaro Sorvan hauskat vitsit takaavat kunnon naurut.

Tämä vauhdikas show välittyy erittäin hyvin myös suuremmalle yleisölle. Tarvittaessa esitys tulee valmiina äänentoiston ja valokaluston kanssa.

Suuret illuusiot

taikuri_aaro_sorvan_laatikkotemppu.jpg

Tapahtuman juonto

Suuriin tilaisuuksiin sopivat illuusioluokan temput, jotka näkyvät pitkälle. Juhlavieraat ovat hämmästyneitä nähdessään kuinka ihminen katoaa tai leijuu.

Suuret illuusiot sopivat syntymäpäiville, yritysjuhliin tai vaikkapa gaalatilaisuuksiin, johon kaivataan näyttäviä ja erilaisia sekä vauhdikkaita ohjelmanumeroita.

taikuri_aaro_sorva_turun_linna_kuningatt

Taikuriohjelman lisäksi Aaro Sorva voi myös juontaa tilaisuuden. Esiintyjän on luontevaa kertoa hieman illan ohjelmasta ja esitellä juhlapuhujat sekä kertoa ruokailun pöytäjärjestys tai esitellä kokki, joka kertoo illan menun.

Taikuri Aaro Sorva on luotettava esiintyjä juhliin, joka arvostaa esiintymisissään visuaalisia, puhuttelevia, mysteeripitoisia ja mieleen jääviä ohjelmanumeroita. Lisäksi hän arvostaa herrasmiesmäistä, avointa ja tasa-arvoista kanssakäymistä. Juuri siksi Aaro Sorvaa suosittelee moni liikeyritys, yksityishenkilö ja muut alan ammattilaiset.

 

Aaro Sorva esiintyy kansainvälisissä tilaisuuksissa englanniksi.