Sivukartta

Taikuri Aaro Sorva

 • Häät ja syntymäpäivät

 • Harjannostajaiset

 • Yrityksen vuosijuhlat

 • Messut ja näyttelyt

 • Koulut ja päiväkodit

 • Palvelutalot

 • Tupaantuliaiset

 • Kokoukset ja koulutukset

SOME LINKIT

 • Facebook - White Circle
 • YouTube - White Circle
 • Flickr - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • LinkedIn - White Circle

© 2019 Taikuri Aaro Sorva | Turku

Monimuotoista taikurin työtä vuodesta 2004

October 21, 2017

Perustin toiminimen lokakuussa 2004 ja sitten rupesin vain heittämään keikkaa. No... alkuunhan siinä piti kelan opintotuet maksaa takaisin ja sitten tietenkin yrittäjän eläkevakuutuksen maksut sekä mätkyjä pamahti, kun kerta oli loppuvuoden pikkujoulusesonki. Joidenkin silmissä taikurin työ on helppoa, ehkä itse näen tämän helppona työnä silloin, kun vain itse näen omasta näkökulmastani, mutta olen nähnyt vierestä useita, jotka ovat alkaneet ammattiesiintyjiksi, mutta syystä tai toisesta heillä on toiminta päätynyt lyhyeen.

 

 

 

Tässä hommassa kyllä oppii arvostamaan myös muiden töitä eli sitä, että meillä jokaisella on omat tiedot ja taidot, enkä itse tiedä esimerkiksi talonrakentamisesta mitään, eikä talonrakentamisen ammattilainen tiedä taikatempuista. Tietämättömyys on myös hyvä juttu silloin, kun olen esiintymässä henkilökunnan tilaisuuksissa tai joissakin yhdistyksissä, jossa on arvovaltaista väkeä tai ministereitä, arvostettuja tohtoreita puhumassa, jne. Rehellisesti sanottuna minulla on hyvällä tavalla aukko sivistyksessä ja näin ollen en osaa jännittää kohtaamisia samalla tavalla kuin esimerkiksi joku kohtaa oman esimiehensä. Siksi olen tehnyt itselleni työni helpoksi ja kohtaan kaikki melko neutraalisti siten, että olemme kaikki samalla viivalla - eli kaikkihan me ollaan tätä tuulipukukansaa statuksesta riippumatta.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square