top of page

Esiintyjä harjannostajaisiin

taikuri-aaro-sorva-sahko22 kopio_edited.jpg

Esiintyjä harjannostajaisiin tai ohjelmaa harjakaisiin. Taikuri Aaro Sorvan ohjelma on kompakti ja hänen näyttävä show soveltuu erinomaisesti ohjelmaksi harjannostajaisiin. Aaron hauska "taikuri raksamies" -hahmo korostaa juurikin sitä, että harjannostajaiset ovat työmiesten juhla.

Harjannostajaisia on yhtä monenlaisia kuin rakennuskohteita sillä harjannostajaisia pidetään lounaskahvilassa, ravintolassa tai kohteessa paikan päällä. Taikuri Aaron vankka kokemus eri harjannostajaisista takaa sen, että ohjelma toimii ja se välittyy niin pienelle kuin suurelle väkimäärälle.

Ohjelmaa harjannostajaisiin

Harjannostajaisten ohjelma on osa kokonaisuutta ja yleensä harjannostajaiset kestävät kokonaisuudessaan noin pari tuntia. Taikurin osuus on tyypillisesti hernekeiton jälkeen ennen kahvia. Taikurin esitys on noin 20-30 minuuttia ja esityksen lisäksi on mahdollista tilata close up -lähitaikuutta, jota esitetään pöydissä kierrellen.
 

Harjannostajaisten juonto

taikuri-aaro-sorva-55.jpg

Taikuriohjelman lisäksi Aaro Sorva voi myös juontaa tilaisuuden. Esiintyjän on luontevaa kertoa harjannostajaisten kulku ja juontaa juhlapuhujat.

Taikuri Aaro Sorvalta löytyy myös äänentoisto, joka tuodaan paikalle sovittaessa.

Aaro Sorva esiintyy kansainvälisissä tilaisuuksissa englanniksi.

bottom of page