Esiintyjä häihin

Esiintyjä häihin haussa? Elämän tärkeimpänä päivänä on tärkeää, että kaikki sujuu. Juuri siksi kannattaa valita ammattilaisen ohjelma, jotta ystävät ja sukulaiset saavat nauttia ohjelmasta hääparin kanssa. Taikuri Aaro Sorvan esitys sopii erinomaisesti koko perheen häihin, sillä ohjelma sopii aikuisille ja lapsille. Esityksessä on paljon näyttäviä taikatemppuja ja huumoripitoista stand up -komiikkaa sekä hauskoja vitsejä, joille juhlavieraat saavat nauraa kovaan ääneen.

Taikuri Aaro Sorvan esitys voi olla jo merkittynä pöytäohjelmaan, jolloin ohjelmanumeron odotustaso nousee ja juhlavieraat osaavat asennoitua tulevaan esitykseen. Kansainvälisille vieraille voi esittää paljon sellaisia taikatemppuja, joissa taikuus puhuu puolestaan, sillä taikatemput jo itsessään ylittävät kielimuurit. Aaro puhuu myös Englantia.

Ohjelmaa häihin

Ohjelma häihin on mahdollista tilata myös yllätyksenä, jolloin taikuri istuu juhlavieraiden keskuudessa juhlien alussa ja sitten sopivalla hetkellä esittää oman ohjelman. Ohjelma on mahdollista tilata yllätyksenä myös hääparille, sillä esityksen rekvisiitta mahtuu erittäin kätevästi yhteen laukkuun. Esiintymispaikalta tarvitaan ainoastaan tuoli, johon taikuri asettaa keikkalaukkunsa ja sitten show voi alkaa.

Mikäli juhlapaikalla on lapsia, niin taikuri voi huomioida lapset ilmapallohahmoilla. Pitkistä ja värikkäistä taikurin muotoiltavista ilmapalloista Aaro osaa taitella vaikkapa, sydämen, moottoripyörän, koiran tai kissan. Lapset ja isovanhemmat ovat mielissään, kun saavat taikurilta näyttävän ilmapallofiguurin.

Stand up -taikashow'n lisäksi taikuri Aaro taitaa myös läheltä näytettävät close up -taikatemput, kuten korttitemput. On usein sanottu, että juurikin nämä läheltä näytettävät taikatemput ovat kaikista vaikuttavimpia, kun ne tapahtuvat aivan silmien alla ja taikuus on aivan käsin kosketeltavaa. Tämä henkilökohtaisia elämyksiä tuova lähitaikuus aiheuttaa hämmästyneitä ilmeitä ja voimasanoja sekä juhlavieraiden skeptisimmälle insinöörille tämä on jotain, joka jää varmasti mieleen.

Jos paikalla ei ole äänentoistoa, niin kannattaa kysyä Aarolta esitykseen kaiuttimet.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ohjelmasta. Taikuri Aaro Sorva, 050 348 9653

Sivukartta

Esiintyjä juhliin

SOME LINKIT

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Flickr - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2020 Taikuri Aaro Sorva | Turku