Sivukartta

Taikuri Aaro Sorva

 • Häät ja syntymäpäivät

 • Harjannostajaiset

 • Yrityksen vuosijuhlat

 • Messut ja näyttelyt

 • Kauppakeskukset

 • Koulut ja päiväkodit

 • Palvelutalot

 • Tupaantuliaiset

 • Kokoukset ja koulutukset

SOME LINKIT

 • Facebook - White Circle
 • YouTube - White Circle
 • Flickr - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • LinkedIn - White Circle

© 2019 Taikuri Aaro Sorva | Turku

Suositukset

Teillä on ammattimainen ote, se on show'ta, showbisnestä, vaudevilleä parhaimmillaan. Lyhyt napakka selkeä paketti, hyvä asenne, otatte yleisön ja sitä on kiva katsoa. Oiiikeen hyvä meininki, mä tykkäsin kovasti. Tätä on show!

Elokuvaohjaaja / Näyttelijä

Artistafilmi Oy

Timo Koivusalo

Kyllähän jokainen taikuri taikoa osaa, mutta kuka osaa tanssia? Sen lisäksi että Sorva on hauska ja leijuttaa pöytää, hän myös leijuu itse parketilla. Naisille ja miksei myös miehille vinkki, hakekaa kaveria tanssimaan show'n jälkeen!

Näyttelijä / Ohjaaja

Mikko Kouki

Hei Aaro. Kiitos upeasta esityksestä tiloissamme Hepolammella. Niin vieraat kuin isännätkin viihtyivät ja mukava iltamme sai hienon huipennuksen taikuruudesta sekä tilanteeseen sopivasta huulenheitosta. Hieno juttu, palataan asiaan toistekin.

Toimitusjohtaja

Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjola

Tomi Yli-Kyyny

Aaro Sorvan ihmetystä herättävät ja nauruhermoja kutkuttavat esitykset on toteutettu vankalla viihdyttäjän ammattitaidolla. Aaron esityksissä yhdistyy erilaiset ja yllättävät taikatemput sanalliseen nokkeluuteen sekä oivaltavaan huumoriin. Vaikka olen itse nähnyt Aaron esitykset useasti on ne aina nähtävä uudelleen, sillä koskaan ei tiedä mitä esitys tuo tullessaan. Aaroa toivotaan usein esiintymään laivallemme, joten niinpä tilaamme hänet säännöllisesti uudelleen. Viihdyttäjä joka on nähtävä ja koettava!

Risteilyisäntä

M/S Finlandia

Eckerö Line Ab Oy

Timo Nygård

Aaron show on mukaansatempaava kombinaatio taikuutta, taituruutta sekä huumoria. Aaro osaa ottaa yleisönsä ja hänen esitystään on viihdyttävää seurata. Voin vilpittömästi suositella häntä erilaisiin tapahtumiin.

Pankinjohtaja

Salon Seudun Osuuspankki

Jukka Tuominen

Kiitos Aaro sinulle mahtavista tempuista, sympaattisesta, vaatimattomasta ja mukaansatempaavasta tyylistäsi. Yleisö oli ihmeissään ja onnistuit loistavasti omassa roolissasi. Olit enemmän kuin hyvä! Tänään suorastaan satoi kiitoksia juhlistamme sähköpostitse ja tekstsreilla, kaikki kiittelivät loistavaa osuuttasi ja juhla onnistui muutenkin 100 prosenttisesti.

Toimitusjohtaja

Visa-Auto Oy

Petri Visa

Taikuri Aaro Sorva opasti, sekä hauskuutti Viking Gracen viihdeosastoa. Temput oli hyvin mietitty ja suunniteltu valmiiksi, meidän ryhmän tarpeita varten. Aaro sai meidätkin nilkkiin hänen humoristisella esiintymistyylillä ja uskomattmomilla tempuillaan. Vieläkin kahvitauoilla niitä temppuja pähkäillään, miten hän sen teki? Kaiken kaikkiaan opettavainen ja mukaansa tempaiseva iltapäivä taikuuden merkeissä.

Risteilypäällikkö

Viking Grace

Annina Silvonen

Hieno lähitaikuus pöydissä ja yleisön silmien alla sai aikaan ihastuneita reaktioita. Ohjelmanumero soveltui hienosti venemessujen näytteilleasettajien ja yhteistyökumppaneiden iltatilaisuuteen.

Näyttelykoordinaattori

Suomen Messut

Tiina Peltola

Taikuri kiinnostaa aina! Mutta kun hän lisäksi on taitava, tyylikäs ja hauska, silloin hän on vastustamaton. Turun ammattikorkeakoulun kasvatti Aaro Sorva on erityinen tradenomi lajissaan: Yrittäjänä voi toimia myös magiikan alalla - ja onnistua siinä maagisesti... Studia-messut Helsingin messukeskuksessa olivat meille loistava yhteistyön muoto. Kävijöitä, naurua ja ihmetystä riitti ja samalla koulutuksemme kiinnosti isoa joukkoa. Kiitos Aaro!

Markkinointisuunnittelija

Turun ammattikorkeakoulu

Anne Lehikoinen

Haluaisin vielä kiittää tuosta lauantai-illasta, joka sujui mainiosti ja vieraat todella viihtyivät. Illan myötä vielä väki yritti analysoida kovasti miten noita taikatemppuja oikein tehdään ja toteutetaan. Niinhän se taisi olla, että vain taikurilla oli taikajauhetta taskussaan, ehkä siinä piilee suuri salaisuus.

Product Marketing

Tunturi-Hellberg Oy Ltd

Kirsi Tiihonen

Aaro Sorva on luotettava ja täsmällinen taikuri, joka taikoo hymyn katsojien huulille. Aaro on monipuolinen viihdyttäjä jolta ei joustavuutta ja luovuutta puutu. Kamppi kiittää.

Markkinointisuunnittelija

Kampin kauppakeskus

Maija Leivo

Järjestin Salon torilla 60-vuotisjuhlani. Juhliin tuli 1200 vierasta, jotka viihtyivät iloisen ohjelman ansiosta. Taikuri Aaro Sorva hauskuutti taikatempuilla ja loihti juhlayleisöön hyvää mieltä. Synttäreitä on muisteltu kaiholla. Suosittelen häntä mielelläni erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Kansanedustaja

Jouko Laxell

Heinolan tehtaidemme täyttäessä 50-vuotta järjestimme henkilöstöjuhlat heinolan WPK-talolla. Juhlissamme esiintyi taikuri Aaro Sorva, jota voimme suositella lämpimästi! Aaro on loistava viihdyttäjä ja supliikkimies, jonka esitys tempaa mukaansa ja saa yleisön hykertelemään. Ohjelmakokonaisuus oli hyvin suunniteltu ja erinomaisesti toteutettu. Aaro on aivan mahtava tyyppi!

Marketing Communications Assistant

Environmental Specialist

Stora Enso Packaging Oy

Kati Lök

Taikuri Aaro Sorva osaa hurmata yleisönsä. Aaron esitys on erittäin monipuolinen, mukaansatempaava, sisältää sopivasti huumoria, lavakarismaa ja tilaajan paikallisia juttuja niin, että katsojat nauravat kovaan ääneen. Varsinaisen showän jälkeen tehdyt pikkuryhmäesitykset ja korttitemput yleisön joukossa ovat kerta kaikkiaan mykistäviä. Kun vielä taiat ovat maailmanluokkaa, niin voimme mielihyvin suositella Aaron show'ta erilaisiin tapahtumiin.

Pankinjohtaja

Someron Osuuspankki

Pekka Vaurola

Aaro Sorvan taikuutta on saanut ihastella ja kummastella sekä asiakkaamme että oman henkilökuntamme eri tilaisuuksissa. Eivätkä nuo kerrat jää kyllä viimeiseksi... Todella huikea esitys kokonaisuudessaan.

Paikallisjohtaja

Tapiola -ryhmä

Olli Alho

Tervehdys Aaro! Oli ihan pakko vielä antaa palautetta sinulle, nimittäin positiivista sellaista. Kaikki pitivät aivan mahdottomasti sinun esityksestäsi ja olisivat varmaan halunneet pidempääkin nautiskella, mutta illan ohjelma siitä sitten jatkui. Ruotsalaiset kollegamme varsinkin olivat otettuja ja vaikuttuneita taidoistasi ja iloisia, kun pystyit muutaman tempun esittämään myös ruotsinkielellä. Vaikuttuneita olivat myös tamperelaiset ja helsinkiläiset työkaverimme. Kaiken kaikkiaan huumorintajuinen ja taidokas show sinulta jälleen kerran, kiitos paljon!

Searail Oy

Varpu Simola

Tässä taikuri, jolla on niin taikurivälineet kuin sanakin hallussaan. Todella taidokas ja erittäin viihdyttävä show.

Toimitusjohtaja

Loviisan puhelin Oy

Gustaf Forsberg

Kiitokset viihdyttävästä esityksestä yrityksemme tupaantulijaisjuhlissa! Varsinaisen pääesityksen lisäksi lähitaikatemput vieraiden keskuudessa riemastuttivat ja hämmästyttivät. Voin lämpimästi suositella Aaroa vastaavanlaisiin tilaisuuksiin.

 

Markkinointijohtaja

Goodmood Productions Oy

Kristiina Åberg

Freesiä ja rentoa taikuruutta ja komiikkaa yhdessä paketissa. Vielä useita päiviä esityksen jälkeen insinöörimme pohtivat temppuja: "Miten se sen teki?" Loistavaa, kiitos!
 

Neste Oyj

Pirjo Kuuppo

Aaron esitys sai henkilöstöltämme paljon positiivista palautetta. Yhdistelmä huumoria ja vakuuttavaa taikuutta iski yleisöön. Erityisen paljon kiitosta yleisön, yrityksemme ja kansainvälisten vieraidemme huomioimisesta osana esitystä sekä lähitaikuudesta yleisön seassa. Voin lämpimästi suositella Aaro Sorvaa esiintymään yritystilaisuuksiin tai vaikkapa häihin viihdyttämään juhlaväkeä. Hurjan hauska show! Kiitos vielä osallistumisestanne.
 

Suomen 3M Oy

Emilia Arko

Esiintyminen luontevaa ja tilanteeseen sopivaa. Huumori tasokasta eikä loukkaa ketään. Taikatemput käsittämättömiä ja siksi "maagisen" hienoja. Taitava kaveri! Video jälkeenpäin oli mahtava ylläri-pylläri. Sopi hyvin syntymäpäivieni ohjelmaan ja oli vieraiden mieleen. Muihin vanhanliiton taikureihin nähden nuorekas ja moderni.
 

Vilppula

Ilkka Nalli

Aaro tervehti hyvin tuttavallisemmin kaikkia juhliin saapuvia vieraita. Kun ruokailu aloitettiin, hän ei jättänyt vieraita pitkästymään pöytiin kun osa väestä jonotti noutopöytään. Hän luki tilannetta koko ajan. Show oli hieno ja vielä lopuksi Aaro antoi paljon aikaa lapsille ilmapallojensa kanssa. Parannettavaa en kertakaikkiaan keksi.
 

Viljakkala

Marika Siikakoski

Aaro on enemmän kuin taikuri. Hän on sanavalmis hauska stand-uppaava taikuri, joka naulitsee katsojien silmät ja korvat ja nauruhermot. Häntä voimme suositella sekä lähitaikuuteen että oman shownsa vetäjäksi isommallekin porukalle (meitä oli 200 henkeä pikkujouluissa). Suosittelemme lämpimästi!
 

Suomen ympäristökeskus

Marja Pylvänäinen

Rento ja varma esitys tyyli, ottaa hyvin yleisön "hallintaan", hauska kokonaisuus, yhdestettynä taikuuden mysteereihin!

Someron yrittäjät

Janne Tolvi

Hyvin otti yleisön. Jutut oli hyviä ja porukka piti todella paljon esityksestä. Ennen varsinaista showta mukavana lisänä-täytteenä lähitaikuutta. Kaiken kaikkiaan loistava show ja muutama todella hämmästystä kummastusta herättävä temppu. Ilta hoidettiin ammattitaidolla, kiitos.
 

Lohja

Kari