top of page
taikuri_aaro_sorva.jpg

Taikuri Tampere

Taikuri Tampere ja muut Pirkanmaan alueet. Taikuri Aaro Sorva on vuosien saatossa esiintynyt useissa Tampereen juhlapaikoissa, kuten Villa Sofiassa, Palatsi-teatterissa, Tampereen messukeskuksessa, jne. Esiintymiset ovat olleet juuri se sopiva piristys ja ohjelma juhliin.

 

Taikuri Aaron ohjelmaan kuuluu näyttäviä ja pitkälle näkyviä sekä mieleen jääviä taikatemppuja. Ohjelmaa värittää supliikkipitoiset vitsit ja tilanteesta syntyvä stand up komiikka. Esityksen vitsit ovat hyvällä maulla fiksuja ja eivät sisällä mauttomuuksia, joten juuri siksi Sorvan show on sopiva hienostuneisiin tilaisuuksiin.

  • Youtube
  • TikTok
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Esiintyjä Tampere

Tampereella taikuri Aaro Sorvan ohjelmaa on hyödynnetty syntymäpäivillä, hääjuhlissa, messuilla, kauppakeskuksissa, toimitilan avajaisissa, yrityksen vuosijuhlissa sekä muissakin asiakas- ja henkilöstötilaisuuksissa. Taikuri Aaro Sorvan monipuolinen ohjelmisto pitää sisällään varmatoimisia taikatemppuja, jotka sopivat kaikille.

Katso videot

Pidä tauko arjen rutiineista ja tutustu taikuri Aaro Sorvan videoihin.

Taikuri Aaron videot

Taikuri Aaron videot

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jos olet ohjelman suhteen liikkeellä viime tingassa, niin ota yhteyttä ja jätä viesti. Ohjelmaa on mahdollista järjestää myös nopealla aikataululla.

Taikuri Aaro Sorva

050 348 9653

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ohjelmasta.
050 348 9653 / Taikuri Aaro Sorva
Jos et tavoita, niin laita tekstiviesti.

Kiitos viestistä.

bottom of page