top of page

Taikuri syntymäpäiville

Taikuri synttäreille

Taikuri synttäreille ja joskus ihan nopeallakin varoitusajalla? Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää taikuri Aaro Sorvan palveluista. Taikuri Aaro Sorva tarjoaa näyttävää taikaviihdettä ja hän on oivallinen taikuri synttäreille.

Taikuri Aaron ohjelmassa on paljon näyttävää ja mahdottomalta tuntuvia taikatemppuja, jotka herättävät keskustelua, sillä aina porukasta löytyy joku, joka haluaa selittää taikatemppujen salaisuudet ja tämä jo itsessään herättää keskustelua. Eniten positiivista palautetta Sorvan ohjelmasta on tullut juuri siitä, että esityksessä on paljon tilannehuumoria ja tilannehuumorin salaisuus perustuu siihen, että taikurin tilanteet sekä esityksen rekvisiitta herättää mahdollisuuden.

taikuri_closeupnauru2.jpg

Taikuri Aaro Sorvan setti on mahdollista tilata niin yksittäisenä ohjelmana, tai vaikkapa lahjaksi yllätysohjelmana, jolloin synttärisankari ja juhlavieraat ovat ihan fiiliksissä taikurin vierailusta. Taikuri Aaro Sorvan ohjelma toimii ja se on todettu toimivan useissa tilaisuuksissa ja jopa lyhyessäkin ajassa juhlavieraat näkevät ja kokevat taikurin sekä taikaviihteen vaikuttavan voiman.

Sorvalla on vahva kokemus tapahtumista ja juuri siksi Aaron laaja ohjelmatarjonta pitää sisällään niin läheltä näytettävät close-up taikuudet, kuin myös "lavalla" eli tanssilattialla tai buffapöydän edessä esitettävät temput, jollon syntyy kaikille yhteinen stand up komiikkaa sisältävä esitys. Videot -sivulta löytyy videopätkää Sorvan rennosta esiintymistyylistä.

Kannattaa myös selvittää ja tarpeen tullen kysellä, että löytyykö juhlapaikalta äänentoisto. Jos ei löydy, niin taikuri Aaro Sorvalta löytyy niin akulla toimivia kaiuttimia, kuin myös kovempaa kajaria verkkovirtaan kytkettynä, ja mikäli paikan päälle tulee paljon väkeä, niin silloin taikuri Aaro Sorvalta kannattaa tiedustella suuria ja näyttäviä illuusioita, eli juuri sellaisia Las Vegas -tyylisiä laatikkotemppuja, jossa avustaja katoaa tai leijuu ilmassa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ohjelmasta. Taikuri Aaro Sorva on loistava esiintyjä syntymäpäiville.

Tapahtuman juonto

Taikuriohjelman lisäksi Aaro Sorva voi myös juontaa tilaisuuden. Esiintyjän on luontevaa kertoa hieman illan ohjelmasta ja esitellä juhlapuhujat sekä kertoa ruokailun pöytäjärjestys tai esitellä kokki, joka kertoo illan menun.

Taikuri Aaro Sorva on luotettava esiintyjä juhliin, joka arvostaa esiintymisissään visuaalisia, puhuttelevia, mysteeripitoisia ja mieleen jääviä ohjelmanumeroita. Lisäksi hän arvostaa herrasmiesmäistä, avointa ja tasa-arvoista kanssakäymistä. Juuri siksi Aaro Sorvaa suosittelee moni liikeyritys, yksityishenkilö ja muut alan ammattilaiset.

 

Aaro Sorva esiintyy kansainvälisissä tilaisuuksissa englanniksi.

taikuri_aaro_ravintola.jpg

Taikuutta pöydissä

taikuri-aaro-sorva-pelikortit-33_edited.jpg

Erittäin toimiva ja suosittu ohjelma on close up lähitaikuus, joka tapahtuu pöydästä toiseen kiertäen. Juhlaväki viihtyy, sillä taikuri Aaro Sorvan taikuus on mahdottomalta tuntuvaa ja mieleen jäävää sekä taikurin hauskat vitsit ovat tilanteeseen sopivia.

Taikuri Aaro Sorvalta löytyy vuosien kokemus ravintolataikuudesta, joten lähitaikuuden ohjelma ei keskeytä ruokailua ja tällöin ohjelma sopii myös ruokailun tai kahvin yhteyteen.

Tämä henkilökohtaisia elämyksiä tuova lähitaikuus on helppo valinta juhliin, sillä taikuus tuodaan aivan silmien alle.

bottom of page