top of page

Usein kysyttyä

Millainen tila tarvitaan taikuri Aaro Sorvan esitykseen?

Taikuri Aaro Sorvan esitykseen riittää minimissään yksi neliömetri, ja tilanteen mukaan taikuri saattaa hieman liikkua käyden yleisössä tai tilanteen mukaan hän saattaa pyytää yleisöstä vapaaehtoista osallistujaa käymään lavalla.

Millainen on taikuri Aaro Sorvan show?

Taikuri Aaro Sorvan show on stand up taikashow, jossa yhdistyvät hauskat vitsit ja mieleen jäävät taikatemput. Ohjelman vitsit ovat fiksuja eivätkä ne sisällä mitään asiattomuuksia tai mauttomuuksia eikä ketään loukata. Taikatemppuja on mm. sorminäppäryystemppuja ja mentalismia eli ajatustenlukutemppuja kohdeyleisö huomioiden. Tämä tarkoittaa sitä, että jos yleisössä on lapsia niin heille ajatustenluku ei ole niin tehokasta kuin suuremmat ja näyttävämmät taikatemput.

Millaiset taikatemput sopivat lapsille?

Lapsille sopivia taikatemppuja ovat kadotus- ja esiintaikomistemput tai esimerkiksi sellaiset, jossa liinan väri muuttuu tai muut vastaavat visuaaliset ja selkeät efektit.

Millaiset taikatemput sopivat aikuisille?

Aikuisille sopivat taikatemput ovat jonkun tietyn ammatin ja kohderyhmän mukaisia. Esimerkiksi insinööreille tai muille yliajattelijoille :) sopii ajatustenlukutemput tai sähkötemppu hehkulampuilla tai se putkimiehen painajainen, jossa taikuus tapahtuu lavuaarin tulpilla. Yleensä tilaaja informoi taikuria kohderyhmästä taikuria ennen esitystä.

Mitä taikatemppuja esitys pitää sisällään?

Taikuri Aaro Sorvan esitys pitää sisällään narutemppuja, taikuutta rahalla, pallotemppuja, taikatemppujen ”paljastuksia” eli sellaisia selityksiä, jossa porukka oppii tempun, mutta tempun päätteeksi tuleekin kaikille yllätys, joka kumoaa aiemmat olettamukset taikatempusta. Ohjelmassa on tilanteen mukaan myös ennustustemppuja, jotka ovat mentalismia eli ajatustenlukua.

Millainen ohjelma sopii parhaiten tilaisuuteemme?

Tilaisuuteenne sopii parhaiten stand up taikashow, sillä sitä ohjelmaa taikuri Aaro Sorva on esittänyt aina pienistä häistä suurien markkinoiden tuhatpäiselle yleisölle. Toinen varma valinta on close up lähitaikuus eli taikatemput, jotka tapahtuvat juhlavieraiden tai väkijoukon keskuudessa kierrellen. Close up toimii aina ja kaikkialla; cocktail-tilaisuuksissa, messuilla, bussissa, pöydissä kiertäen. Tässä henkilökohtaisia elämyksiä tuovassa lähitaikuudessa on juuri se parasta, että porukka pääsee näkemään taikuutta aivan silmien alla ja taikuus tapahtuu aivan läheltä katsottuna. Taikuri Aaro Sorvan herrasmiesmäiseen tyyliin kuuluu asiakaspalvelu ja rento jutustelu juhlavieraiden kanssa.

Esiinnytkö englanniksi?

Taikuri Aaro Sorva esiintyy myös englanniksi. Sorvalta löytyy myös musiikin tahtiin esitettävä show, jota hyödynnetty mm. risteilyaluksilla, jossa on paljon kansainvälisiä matkustajia eri puolelta maailmaa.

Löytyykö äänentoisto?

Taikuri Aaro tuo usein mukanaan äänentoiston. Akkukäyttöinen kaiutin sopii myös niihin tilaisuuksiin, jossa ei ole pistorasiaa lähellä. Äänentoisto kattaa 100-200 henkeä, mutta kuuluvuus riippuu myös siitä, että kuinka kaukana yleisö on. Esimerkiksi usean sadan ulkoilmatapahtumaan kannattaa järjestää suurempi äänentoisto erikseen tapahtumatekniikka-alan yritykseltä sillä sitä saatetaan muutenkin käyttää puheisiin tai juontoihin.

Juontaako taikuri Aaro Sorva tilaisuuksia?

Kyllä, sopimuksen mukaan taikuri Aaro Sorva juontaa tilaisuuksia. Esimerkiksi harjannostajaisissa on luontevaa taikurin hoitaa juonto-osuudet ja puhujien esittelyt sekä yleisesti kertoa harjannostajaisten kulku.

bottom of page