top of page

Taikuri juhliin

Taikuri Aaro Sorvan hahmot

Taikuri Aaro Sorvalta löytyy eri hahmoja eri tilaisuuksiin. Nämä

esiintymishahmot ovat hyväksi todettuja ja näitä käytetään tilaisuuksissa, jossa halutaan kohdentaa ohjelma teeman mukaisesti.

taikuri-aaro-sorva-pelikortit11_edited.jpg

Taikuri Aaro Sorva

Esiintymiset ihan "omana itsenä" eli aitona Aarona

taikuri-aaro-sorva-sahko11 kopio_edited.jpg

Taikuri raksamies

Taikuri ja sähköasentaja, erityisesti harjannostajaisiin ja tekniikan alan kohderyhmälle

taikuri_poliisi_2_edited.jpg

Taikuri poliisi

Englantilainen poliisi on yllätysohjelma juhliin ja tapahtumiin. Poliisi tuo mukanaan käsilaukun ja tiedustelee kenen laukku jäänyt parkkipaikalle?

mentalistiaaro kopio1_edited.jpg

Mentalisti Aaro

Ajatustenlukua eli mentalismia ja mieleen painuvaa taikuutta, jota on mahdoton selittää

taikuri_closeuppi_hyva.jpg

Close-up lähitaikuus

Esiintyjä juhliin ja tapahtumiin. Taikuri Aaro Sorvan lähitaikuus on maagista ja hauskaa. Tämä läheltä esitettävä taikuuden muoto sopii erityisesti pöytäjuhliin, jossa taikuri kiertää pöydästä toiseen näyttäen taikatemppuja juhlavieraille.


Tämä henkilökohtaisia elämyksiä tuova lähitaikuus on erittäin mieleen jäävää ja juhlavieraat ovat mielissään, sillä moni ei ole päässyt näkemään uskomattomia taikatemppuja niin läheltä.

Lähitaikuutta on usein kehuttu parhaaksi taikuudeksi ja sitä usein suositellaan myös muihin juhliin, kuten häihin, syntymäpäiville tai henkilöstötilaisuuksiin.

taikuri_aaro_closeup_still_edited.jpg

Taikuri Aaro Sorvan show

Taikuri Aaro Sorvan esitykseen kuuluu paljon visuaalisia ja pitkälle näkyviä taikatemppuja sekä huumoripitoinen stand-up komiikka takaa kunnon naurut. Sorva on saanut paljon kiitosta hyvästä supliikista ja juuri siksi hän on hauska esiintyjä juhliin.

Noin puolen tunnin pituinen show sopii kaikenikäisille ja juuri siksi ohjelmaa on esitetty esimerkiksi laivalla koko perheen tilaisuuksissa sekä muissa arvokkaissa asiakastilaisuuksissa, jonne on haluttu varmistaa tyylikkään hauska ohjelma juhliin.

taikuri-aaro-sorva-55_edited.jpg

Ilmapallohahmoja lapsille

Ilmapallofiguurit ovat erinomainen tapa huomioida lapset, sillä lapset ovat mielissään saadessaan taikurilta ilmapallon.

Ilmapallojen taittelu sopii vetonaulaksi messuille, kauppakeskuksiin, päiväkoteihin, kouluihin ja koko perheen tilaisuuksiin.


Ilmapalloista voi taitella koiran, kissan, sydämen, miekan tai vaikkapa pienen moottoripyörän.

taikuri-aaro-sorva-77.jpg
bottom of page