top of page

Esiintyjä päiväkotiin

taikuri-aaro-sorva-77.jpg

Taikuri Aaro Sorva on hauska esiintyjä päiväkotiin. Lapsille suunnatut taikatemput ovat värikkäitä, näyttäviä ja taikatemput ovat mieleen jääviä. Taikuri Aaron hauskat jutut ja tilannehuumori täydentää visuaalisia taikatemppuja.

Ohjelma on osallistava ja lapset pääsevät mukaan taikomaan. Tätä ohjelmaa on menestyksekkäästi osattu hyödyntää koko perheen tilaisuuksissa ja lastentapahtumissa, kuten laivoilla, kauppakeskuksissa, seurojentaloilla sekä ulkotapahtumissa. Kannattaa siis vetäistä oikeasta narusta ja tilata taikuri Aaro Sorvan show.

Esiintyjä koululle

Taikuri Aaro Sorvan esitys on inspiroiva ja ohjelma mahdollistaa kivan erilaisen koulupäivän. Oppilaat ovat innolla mukana ja seuraavat silmä tarkkana taikurin temppuja. Esityksen päätteeksi on mahdollista sopia jokin opetuksellinen taikatemppu, jota oppilaat pääsevät saman tien harjoittelemaan.
 

Ilmapallohahmoja lapsille

Taikuri Aaro osaa taitella upeita ilmapallohahmoja pitkistä ja värikkäistä taikurin ilmapalloista. Hyvin suosittuja ovat mm. ilmapallokoira, -miekka, -sydän, -papukaija tai -joutsen tai vaikkapa moottoripyörä.

bottom of page