top of page

Esiintyjä pikkujouluihin

taikuri-aaro-sorva-pelikortit11_edited.jpg

Esiintyjä pikkujouluihin haussa? Taikuri Aaro Sorva on viihdyttänyt juhlaväkeä jo vuosien ajan eri yritysten pikkujouluissa. Kerta toisensa jälkeen asiakkaat ovat luottaneet Sorvan ammattitaitoon ja siihen, että taikaviihde toimii.

Joihinkin pikkujouluihin valitaan yksittäinen taikashow, joihinkin pidempikestoisempaa close up -lähitaikuutta ja joihinkin pikkujouluihin on valittu koko illan ohjelmapaketti. Taikuri Aaro Sorvan ohjelmat ovat erittäin huumoripitoisia ja mieleen jääviä.

Ilahduta henkilökuntaa valitsemalla toimivaksi koettu taikuri Aaro Sorvan esitys. Taikurin ohjelma on hyvä keino ottaa huomioon koko henkilöstö. Mikäli olet myöhään liikkeellä aikataulun suhteen, niin kannattaa kysellä silti, sillä esiintyjä pikkujouluihin on mahdollista varata myös lyhyellä varoitusajalla.

Ohjelmaa pikkujouluihin

Taikuri Aaro Sorvalta löytyy huumoripitoisen esityksen lisäksi myös äänentoisto, joten jos juhlissa on tarvetta pitää puheita tai pitää palkitsemisia, niin kannattaa sopia myös äänentoiston vuokrauksesta.


Mikäli haluat varman esiintyjän pikkujouluihin, niin kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous ohjelmasta pikkujouluihin. Hän on käynyt esiintymässä mm. seuraavien yritysten pikkujouluissa:

Eastway, Grundfos pumput, Kamppi, Metos, Osuuspankki, Patentti- ja rekisterihallitus, Pohjola, Prisma, Skanssi, Sokos Hotels, Stora Enso, Turun Lukko, Turun Yliopisto, Wärtsilä
 

Yrityksen pikkujoulut

taikuri_aaro_sorva_turun_linna_kuningatt

Taikuriohjelman lisäksi Aaro Sorva voi myös juontaa tilaisuuden. Esiintyjän on luontevaa kertoa hieman illan ohjelmasta ja esitellä juhlapuhujat sekä kertoa ruokailun pöytäjärjestys tai esitellä kokki, joka kertoo illan menun.

Taikuri Aaro Sorva on luotettava esiintyjä pikkujouluihin ja hän arvostaa esiintymisissään visuaalisia, puhuttelevia, mysteeripitoisia sekä mieleen jääviä ohjelmanumeroita. Lisäksi arvoihin kuuluu herrasmiesmäinen, avoin ja tasa-arvoinen kanssakäyminen. Juuri siksi Aaro Sorvaa suosittelee moni liikeyritys, yksityishenkilö ja muut alan ammattilaiset.

 

Aaro Sorva esiintyy kansainvälisissä tilaisuuksissa englanniksi.

bottom of page