top of page
taikuri-aaro-hana-opt.jpg

Taikuri Turku

Taikuri Aaro Sorvan ohjelmaa tilataan usein syntymäpäiville ja hääjuhliin sekä asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin. Ohjelmassa on paljon pitkälle näkyvää, näyttävää ja mieleen jäävää taikuutta sekä stand up komiikkaa kunnon vitseillä.

 

Kerta toisen jälkeen juhlavieraat viihtyvät ja he nauravat kovaan ääneen. Taikuri Aaro Sorvan varmatoiminen ohjelma sopii moneen eri juhlaan ja huumori on hyvällä maulla fiksua, eikä se sisällä mitään mauttomuuksia.

  • Youtube
  • TikTok
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Esiintyjä Turku

Taikuri Turku ja Turun seutukunnat sekä Salon seutu. Taikuri Aaro Sorva esiintyy juhlissa ja tapahtumissa valtakunnallisesti, mutta eniten esiintymisiä on Varsinais-Suomen alueella. Taikurin kompakti keikkasetti kulkeutuu moneen eri tilaisuuteen ja Turussa Sorva on esiintynyt mm. Kakolassa, Kårenilla, kauppakeskus Skanssissa, Myllyssä, Hansassa ja jopa Varissuolla. Jotkut esiintymisreissut ajautuvat Hirvensaloon, kun taas toiset Pernoon, eli hyvin laidasta toiseen ympäri Turun seutua käy taikurin matka.

Katso videot

Pidä tauko arjen rutiineista ja tutustu taikuri Aaro Sorvan videoihin.

Taikuri Aaron videot

Taikuri Aaron videot

Pyydä tarjous ja ota yhteyttä

Ohjelmaa on mahdollista järjestää myös lyhyellä aikataululla. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka olisitkin hieman myöhään liikkeellä esiintyjän suhteen.

Taikuri Aaro Sorva

050 348 9653

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ohjelmasta.
050 348 9653 / Taikuri Aaro Sorva
Jos et tavoita, niin laita tekstiviesti.

Kiitos viestistä.

bottom of page